srijeda, 5. studenoga 2014.

RAINY DAYS

Heej,u ovom postu vam donosim neke ideje koje mozete raditi kada su neki kišni ili hladni dani,pa ne možete vani ili Vam se jednostavno neda. Meni se sve ove ideje sviđaju,i nadam se da ćete i Vi uživati!

1.INTERNET 
Nešto najčešće što radimo je da surfamo po internetu,ako nemamo ništa drugo za raditi. Razna dopisivanja,slušanje,pjesma i čitanje tračeva o poznatima zna biti stvarno zanimljivo,paa samo naprijed! :)

2. FILMOVI
Onaj osjećaj kad gledaš nekoliko filmova za redom i jedeš kokice *.*
Na raznim sajtovima na internetu mogu se naći fenomenalni filmovi koji su tek izašli,a i na TV-u gotova uvijek ima nešto zanimljivo.

3. DRUŽENJE S FRENDICAMA 
Uvijek možeš pozvati frendicu ili više njih da dođe kod tebe i možete raditi i previše stvari. Od pečenja kolačića,palačinka,gledanje filmova,make up challenge,do izrada nekih narukvica. Zato telefon u ruke i biraj frendičin broj:) 

4.DIY ideje 

Na raznim stranicama na internetu mogu se naći super ideje kako od stare majice napraviti novu,kako urediti sobu,izraditi narukvicu,itd. Tako da,ako imaš volje istraži malo i nađi neki diy pa kreni na posao! Osim što ćeš se super zabaviti i naučit ćeš nešto novo.
5. ČITANJE KNJIGA
Ja obožavam čitati i to je po mojemu mišljenju odmor za dušu,te je super izbor za kišne dane,kada samo ležimo u krevetu i dosađujemo. Najviše volim krimiće,horore i neke fantastične romane kao što su Harry Potter ( malo je reći da ga volim).  Također volim i sve R. L. Stine-ove. 


Evo i još jedan post,pišite u komentare ako imate neke želje za sljedeći post.:D


Nema komentara:

Objavi komentar