subota, 13. lipnja 2015.

Funny ways to stay active in summer!

Book ljudi,evo pišem novi post,kao što sam rekla jučer. Danas vam donosim post o stvarima koje možete raditi po ljeti i biti aktivni,a nećete ni imati osjećaj da vježbate te će te se još super zabaviti! Biti će to popis od pet stvari,pa krenimo!

1. PLEŠITE!
Okej,svi imamo neke svoje trenutke kad pospremamo sobu i najednom počnemo plesati,pjevati i glupirati se umjesto da pospremamo svoju sobu. Ples je odlična cardio vježba, a nemate ni osjećaj da vježbate. Zato navinite svoju najdražu glazbu i kreirajte vlastitu koreografiju ili pogledajte neke plesne videe na Youtubu.

2. ROLANJE,VOŽNJA BICIKLA..
Ovo je odlično ako povedete frendicu s vama pa će vam biti zabavnije jer ćete se stvarno ispričati,vrijeme će brzo proletjeti, a i puno ćete se kretati što je ako zdravo. Razlog zbog kojeg nisam ovdje ubacila i trčanje je zato što ne mislim da je trčanje zabavno,ali ako je vama lijepo,slobodno odite trčati.
3. PLIVAJTE!
Došlo nam je ljeto,a s njime i vrućine,more,bazeni...Plivanje je odlično za cijelo tijelo,super je za jačanje mišića i za kralježnicu ako imate problema. Osim što ćete se super zabaviti na bazenima ili moru,imate i šansu da upoznate nekoga novog.
4. NOGOMET,ODBOJKA U PIJESKU,RUKOMET...
Nogomet je odličan ako imate dečka,brata ili nekog muškog frenda. Oni će vam sigurni biti voljni pokazati neke osnovne stvari i naučiti vas nekim super trikovima. Nemojte se brinuti ako nemate pojma o nogometu,baš je u tome fora,zabavit ćete se i dobro nasmijati.
Također možete skupiti ekipu i igrati odbojku ili neki drugi ekipni sport.
5.IGRANJE SA PSOM
Svi mi koji imamo psa znamo kako je nemoguće igrati se s njim a da se ne krećete,trčite,bacate loptice ili se jednostavno šećete uz njega. Ja obožavam trčati sa svojim psom,ali je to nekad malo nezgodno jer mi on dođe pod noge pa se skoro razbijemo i slomilo xd. Uglavnom,odite sa psom u šetnju,trčite,mazite se,bacajte loptice,vašem psu sigurno neće biti dosadno,a i vi ćete se zabaviti!


I ovo je sve za današnji post,nadam se da sam vam dala neke ideje i pozz do sljedećeg posta♥

Nema komentara:

Objavi komentar