subota, 21. srpnja 2018.

Vraćam se blogu?

Pozdrav svima i dobro došli u novi post. 
Zadnji pravi post koji sam napisala bio je početkom ožujka i tada sam nekako prestala s pisanjem. Nije mi se dalo, nisam imala neku volju i tako je bilo najbolje. 
Sad je već sredina sedmog mjeseca i želim napisati neke postove još dok mogu. Tako da, preko ljeta možete još očekivati postove. Nisam sigurna hoću li pisati tijekom školske godine, ovisi hoću li imati volje, vremena i svega toga.. 


Ove godine završila sam 3. razred i mogu reći da mi je bio najlakši. Bilo mi je lakše i od 1. i od 2. razreda gimnazije iako sam čula da je nekima 3. najteži. Kao i uvijek, imala sam dosta za učiti, to se baš i nije promijenilo haha, ali sve ostalo je bilo dobro. 

 Išli smo i na maturalac u Italiju krajem 6. mjeseca i u sljedećim postovima napisat ću vam nešto kratko o gradovima koje smo posjetili, kako mi se sviđaju i stavit ću fotke. Mislim da bi bila prava šteta da ne napišem te postove zato što sam isto pisala i za Veneciju i za Prag. Te postove možete očekivati ovih dana, moram još prebaciti slike na laptop i urediti ih. 

I zaboravila sam napisati, postovi u budućnosti vjerojatno ne budu česti kao prošlo ljeto, ali nadam se da budu kvalitetniji☺
Malo sam se poigrala sa uređivanjem fotki pa mi recite kako vam se (ne) sviđa zato što ni ja još ne znam što mislim haha. Čujemo se i pusa♥

Broj komentara: 14:

 1. Drago mi je da se vracas blogu! 😃

  PajaMala.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 2. Drago mi je da si se vratila! Fotke su predivneee, obožavam Italiju <33
  NOVI POST -> Peany

  OdgovoriIzbriši
 3. Jooj, pa konačno, tako mi je drago što se vraćaš blogu, imala si fantastične postove i jedva čekam ove nove. Fotke su divne, Italija je prelijepa i radujem se da čujem kakva su tvoja mišljenjs o njoj

  Delilah's Stories | Filmtastično

  OdgovoriIzbriši
 4. Drago mi je da si opet tu, baš sam volela da čitam tvoj blog. Slike su predivne, sledeće godine tamo idem na ekskurziju. :)

  Books&Tea

  OdgovoriIzbriši
 5. Drago mi je da si se vratila! Slike su divne! Odličan post!


  novi post -> https://teenorchild.blogspot.com/2018/07/best-summer-ever.html

  OdgovoriIzbriši
 6. Drago mi je što si opet tu. Slike su predivne. Jedva čekam sljedeći post, dobrodošla natrag! :)

  https://xdreaannx.blogspot.com/

  OdgovoriIzbriši
 7. Sjajano je sto si opet tu ♥ Slike su odlicne i jako mi se dopadaju mjesta koje si posjetila! Voljela bih da i ja posjetim Italiju jednom :)

  My blog

  OdgovoriIzbriši